Függönyt fel! – évadnyitás a színházban

A Tomcsa Sándor Színház idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A jubileumi, 2023/2024-es évad nyitányaként „Függönyt fel!” címmel évadnyitó biciklizést és pikniket hirdettünk, melyre nézőink is hivatalosak voltak.

Vasárnap, augusztus 27-én délelőtt (kicsivel több, mint) 25 kilométert bicikliztünk, körutunk elején tiszteletünket téve névadónk sírjánál. A frissítő ponton Fincziski Andrea, társulatunk rangidős színművésze jóvoltából nem csupán testünk, de lelkünk is üdítő élményben részesült.

Hétfőn, augusztus 28-án délután mindenki számára nyitott pikniket tartottunk. A Városi Park egy része megtelt gyerekzsivajjal, baráti beszélgetésektől, nevetéstől és a színész-zenekar muzsikájától volt hangos. Az érdeklődőknek egy színházlátogató körúton lehetőségük adódott betekinteni a kulisszák mögé, kincskeresésen ismerhették meg közelebbről színházunk történetét, valamint szabadtéri- és társasjátékok színesítették a programot. Gondoltunk az éhes szájakra is, hiszen az ide látogatókat színész kollégáink általuk főzött gulyással és lecsóval vendégeltük meg.

Köszönjük nézőinknek, hogy együtt ünnepeltek velünk a negyedszázados évforduló évadnyitóján! Várunk mindenkit szeretettel egész évad során előadásainkra és további eseményeinkre!

Megosztás:

További hírek