Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel./Fax: +40 266 - 21 21 31
Mobil: +40 743 - 21 21 31

Kövess Minket:

Információk

A Tomcsa Sándor Színház működtetője a Pro Theatrum Alapítvány és Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata .

A Tomcsa Sándor Színház és a nagyváradi Szigligeti Színház drámapályázatának, a dráMÁzat III-nak nyertes darabja, Moravetz Levente végjátéka, a hétköznapi és szokatlan közötti keskeny mezsgyén vezet minket.
Olyan kérdéseket feszeget, amelyek hétköznapjaink alapját képezik, és a legintimebb gondolatainkat sem hagyják nyugodni.
 
Fred 0081 resize
 
A művészeti vezető, Zakariás Zalán felkérésére a rendező, Vladimir Anton először dolgozik magyar nyelvű társulattal. Elmondása szerint felülmúlta elvárásait az udvarhelyi társulat, szívesen tekint az elmúlt időszakra, amíg együtt dolgozott a négy színésszel: Antal D. Csabával (Fred), Bekő Fóri Zenkővel (Katalin), Esti Norberttel (Fény), Pál-Varga Mártával (Nő).
A darab főhőse, Fred, a kispolgár biztonságos rutinokkal teli valóságában él. Egyik meeting a másik után, egyik szülinap a másik után, egyik étkezés a másik után. De mi van akkor, ha mindez csak a felszín? Ha meghasad a szép burok és pillanatok alatt befutják a hajszálrepedések? Merre vezet a szembesülés? Tagadáshoz vagy elfogadáshoz? – ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kapunk választ az ősbemutatón, március 22-én, csütörtökön este hét órától.
 
Fred 0005 resize
 
A Nem lesz reggel, Fred! stúdióelőadást az eredetileg bérletben szereplő, nagytermi előadás (A főfőnök) helyett láthatjuk – ezért, a korlátozott helyek miatt, a nézők az előadást bérletenként két felosztásban tekinthetik meg:
 
március 22-29-én a Tomcsa Sándor I-II. bemutatóbérletben
március 30-án a Nyirő József I. felnőttbérletben
április 5-12-én a Haáz Rezső I-II. felnőttbérletben
április 13-án a Nyirő József II. felnőttbérletben
május 4-11-én a Kovács György I-II. felnőttbérletben
 
Jegyek, a fennmaradt helyek függvényében, szabadon is válthatók a színház jegypénztárában hétfőtől péntekig 11-14 és 15-17 óra között (vagy telefonon foglalhatók ugyanezekben az időpontokban), ill. a helyszínen egy órával előadáskezdés előtt.
Tel/fax: +40 266 - 21 21 31
Mobil: +40 743 - 21 21 31