Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel./Fax: +40 266 - 21 21 31
Mobil: +40 743 - 21 21 31

Kövess Minket:

Információk

A Tomcsa Sándor Színház működtetője a Pro Theatrum Alapítvány és Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata .


A 2014-es esztendőben a Tomcsa Sándor Színház társulata az elmúlt évekhez hasonló problémákkal küszködött, ám a Művészeti Tanács tavalyi döntését szem előtt tartva, az anyagi nehézségek ellenére az egyhelyben állás helyett a minőségi előrelépést helyezte előtérbe, figyelembe véve az új menedzseri pályázatban megtervezett programokat.


Továbbra is fenntartjuk, hogy annak érdekében, hogy a színház eredményeit reálisan és a külső tényezőkkel összefüggésben tudja értékelni az is, akinek nincs napi rálátása az intézmény életére, ismernie kell a jelenlegi helyzetet, megvalósításokat.

Színház a Művelődési Házban:

A helyzet sajnos ugyanaz, mint eddig: a Tomcsa Sándor Színház nem rendelkezik önálló épülettel, kénytelen megelégedni azokkal a lehetőségekkel, melyek a színpadtér és a gyártás felületének más intézményekkel való közös használatából származnak. Ennek következtében a színházunk által tervezett előadásokat nem mindig sikerül az eredeti elképzeléshez mérten megvalósítani sem mennyiségi, sem minőségi szempontból. Erre viszont nagy szükség lenne, hogy színházunk méltó helyet foglalhasson el városunk kulturális életében, ill. szakmailag is sikeresebben helytállhasson.