Kapcsolat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel./Fax: +40 266 - 21 21 31
Mobil: +40 743 - 21 21 31

Kövess Minket:

Információk

A Tomcsa Sándor Színház működtetője a Pro Theatrum Alapítvány és Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata .

A 2013-as esztendő a több éve húzódó megszorítások és válság ellenére egy húzós, kemény évnek bizonyult, merthogy folyamatosan figyelembe vettük a megújult Művészeti Tanács döntését, melynek lényege, hogy a Tomcsa Sándor Színház a stagnálás helyett a minőségi előrelépést helyezi előtérbe az elkövetkező években, annál is inkább, mivel színházunk ebben az évben érte meg a 15. életévét.
A tavasszal meghirdetett menedzseri pályázatra a jelenlegi vezetés is ennek szellemében adta be a pályázatát és ennek figyelembevételével tervezte meg a következő évadokat is.  
Színház a Művelődési Házban:
Sajnos a Tomcsa Sándor Színház nem rendelkezik önálló épülettel, kénytelen megelégedni azokkal a lehetőségekkel, melyek a színpadtér és a gyártás felületének más intézményekkel való közös használatából származnak. Ennek következtében a színházunk által tervezett előadásokat nem mindig sikerül az eredeti elképzeléshez mérten megvalósítani sem mennyiségi, sem minőségi szempontból. Erre viszont nagy szükség lenne, hogy színházunk méltó helyet foglalhasson el városunk kulturális életében, ill. szakmailag is sikeresebben helytállhasson.